Vývoj daně ze závislé činnosti v České republice - Ševčík, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Pavliš, Zdeněk (2011)
V teoretické části představím daně a daňovou soustavu v obecné rovině. Hlavní cíl mé práce je popsat daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků a zjistit jaké dopady na konečný čistý příjem daňového poplatníka měly provedené změny od roku 1996 do současnosti.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: daňové systémy; daně z příjmů; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tax systems; income tax; bachelor's theses