Finanční analýza Wincor Nixdorf, s.r.o. - Michálek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pevná, Jana; Kořínek, Tomáš (2011)
Předmětem této bakalářské práce "Finanční analýza Wincor Nixdorf, s.r.o." je rozbor a zhodnocení finanční situace vybrané firmy ve sledovaném období 2005 -- 2009 pomocí obecně používaných metod finanční analýzy. První část práce je věnována výkladu teorie a metod k dané problematice. Následující kapitola se zabývá aplikací těchto poznatků při vytváření finanční analýzy pro firmu Wincor Nixdorf, s.r.o. Závěrečná část práce shrnuje finanční situaci firmy ve sledovaném období.
Vedoucí práce: Jana Pevná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance podniku; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; horizontální analýza; vertikální analýza; bakalářské práce; business finance; financial analysis; bachelor's theses