Finanční analýza Lázně Aurora, s.r.o. - Lavička, Rostislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pevná, Jana; Rak, Jiří (2011)
Finanční analýza Lázně Aurora, s.r.o.
Vedoucí práce: Jana Pevná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: finanční management; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial management; financial analysis; bachelor's theses