Systém vzdělávání zaměstnanců a jeho hodnocení ve firmě Atas Elektromotory Náchod - Rydlová, Monika (2011)
Diplomová práce se zabývá vzděláváním. V teoretické části je představeno vzdělávání zaměstnanců, systematické podnikové vzdělávání, metody vzdělávání a také hodnocení vzdělávání. Praktická část je věnována výzkumu vzdělávání v podniku ATAS elektromotory Náchod.