Systém vzdělávání zaměstnanců a jeho hodnocení ve firmě Atas Elektromotory Náchod - Rydlová, Monika; Jarošová, Eva, 1955-; Lorencová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se zabývá vzděláváním. V teoretické části je představeno vzdělávání zaměstnanců, systematické podnikové vzdělávání, metody vzdělávání a také hodnocení vzdělávání. Praktická část je věnována výzkumu vzdělávání v podniku ATAS elektromotory Náchod.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses