Finanční analýza podniku Penzion Trnávka, s.r.o. - Janoušková, Markéta (2011)
Tato bakalářská práce si klade za cíl interpretovat základní charakteristiky firmy. Pomocí absolutních a poměrových ukazatelů, vypočítaných z účetních výkazů za období 2009-2011, upozornit na případné nedostatky a navrhnout jejich řešení.