Finanční analýza podniku Penzion Trnávka, s.r.o. - Janoušková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Macháček, Radovan (2011)
Tato bakalářská práce si klade za cíl interpretovat základní charakteristiky firmy. Pomocí absolutních a poměrových ukazatelů, vypočítaných z účetních výkazů za období 2009-2011, upozornit na případné nedostatky a navrhnout jejich řešení.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: finanční management; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial management; financial analysis; bachelor's theses