Psychologické aspekty zneužívání internetu na pracovišti - Bartošová, Veronika; Pauknerová, Daniela, 1970-; Hubinková, Zuzana, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce se zabývá psychologickými aspekty zneužívání internetu na pracovišti. Cílem práce je zjistit, jak z psychologického hlediska nejrůznější faktory ovlivňují a podmiňují rozsah mimopracovních návštěv internetu zaměstnanců, zhodnotit přístupy a výsledky tří firem v oblasti zneužívání internetu, porovnat je mezi sebou a navrhnout postupy, jak stávající situaci řešit či zlepšit. Pro naplnění těchto záměrů byla použita metoda písemného dotazování zaměstnanců i představitelů společností formou účelových dotazníků. Práci uzavírá zjištění, které formulované předpoklady se potvrdily v empirickém zkoumání, a tudíž je lze využít v praxi, komplexní zhodnocení výsledků zaměstnanců jednotlivých firem a komparace jednotlivých řešení bezpečnosti a efektivity práce on-line.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses