Požadavky na kompetence absolventů bakalářských studijních programů oboru Management - Boušková, Kateřina (2011)
V mojí diplomové práci jsem se zabývala klíčovými kompetencemi, na jejichž rozvoj by se měli zaměřit nejen manažeři, ale zejména univerzity poskytující manažerské vzdělání. Jejím cílem bylo zjistit, které kompetence jsou v praxi vyžadovány od absolventů manažerských oborů na vybraných pozicích střední úrovně managementu, porovnat zjištěné nároky s obsahem učiva bakalářského studijního programu FM VŠE a vypracovat souhrn doporučení pro optimální sladění tohoto programu s požadavky praxe.