Požadavky na kompetence absolventů bakalářských studijních programů oboru Management - Boušková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hiršová, Miloslava, 1950-; Syrovátka, Oldřich (2011)
V mojí diplomové práci jsem se zabývala klíčovými kompetencemi, na jejichž rozvoj by se měli zaměřit nejen manažeři, ale zejména univerzity poskytující manažerské vzdělání. Jejím cílem bylo zjistit, které kompetence jsou v praxi vyžadovány od absolventů manažerských oborů na vybraných pozicích střední úrovně managementu, porovnat zjištěné nároky s obsahem učiva bakalářského studijního programu FM VŠE a vypracovat souhrn doporučení pro optimální sladění tohoto programu s požadavky praxe.
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Keywords: vysokoškolské studium; manažerské vzdělávání; klíčové kompetence; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; college study; managerial education; key competencies; master's theses