Jak lze využít údaje z výkazu Cash flow v řízení firmy - Bradáčová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stejskalová, Irena, 1957-; Čada, Karel (2011)
Bakalářská práce se zabývá rozborem výkazu cash flow. Cílem práce je analyzovat výkaz u firmy Rybářství Velké Meziříčí, a. s. za tři účetní období a aplikovat metody hodnocení investic na konkrétní investici firmy. Dále je cash flow využit v určitých ukazatelích a podnik je oceněn jednou z metod oceňování podniku pomocí cash flow.
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika; manažerské účetnictví; finanční management; cash flow; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; managerial economics; managerial accounting; financial management; cash flow; bachelor's theses