Projekt inovace procesu plánování a kontroly JCL skriptů na systému mainframe - Valášek, Petr; Střížová, Vlasta, 1946-; Koblížek, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem této diplomové práce je vytvořit v prostředí konkrétní firmy inovativní přístup pro stávající proces plánování a kontroly JCL skriptů na systému mainframe. Tyto procesy jsou v současné době neefektivní a je nutné je inovovat. U procesu plánování JCL skriptů bude cílem vytvořit interní aplikaci, která výrazně zvýší efektivitu týmu a ulehčí přípravu zadávacích protokolů. Při této změně bude potřeba nově využívat nadstavbu systému mainframe Control-M od firmy BMC Software, která výrazně zkvalitní proces kontroly JCL skriptů. Přílohou této diplomové práce je funkční aplikace se zdrojovým kódem.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses