Využití sociálních sítí a komunikačních kanálů v pracovním prostředí - Hrušková, Hana (2011)
Jak už sám název vypovídá, bakalářská práce se zabývá využíváním sociálních sítí a komunikačních kanálů v pracovním prostředí. Cílem práce je stručně popsat nejznámější sociální sítě a jejich možné využití či zneužití v rámci podniku. Praktická část obsahuje rozhovory se zástupci dvou firem využívající aplikaci Skype jako oficiální komunikační kanál a anketu pro zjištění aktuálního trendu ve využívání sociálních sítí a komunikačních kanálů v pracovním prostředí.