Analýza personální práce v podniku - Vondráčková, Michaela; Stříteský, Marek; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této bakalářské práce je analyzování personální práce v konkrétním podniku -- porovnání praktické aplikace s dostupnými teoretickými poznatky a následné vyhodnocení spojené s návrhem případných opatření, které by zlepšily efektivitu personální práce ve sledované společnosti. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části -- část teoretickou a praktickou. Teoretická část obsahuje informace o významu řízení lidských zdrojů, jeho souvislosti s celkovou strategií organizace a stručnou charakteristiku jednotlivých personálních činností. V praktické části uvádím charakteristiku firmy, její organizační strukturu, základní personální údaje a pokračuji analýzou personální práce a personálních činností v podniku. Na začátku každé kapitoly je procesní schéma, podle kterého v analýze postupuji. Na konci každé kapitoly shrnuji zjištěné skutečnosti. Na závěr jsem vyhodnotila úroveň personální práce ve společnosti a uvedla své návrhy optimalizace lidských zdrojů.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses