Analýza odmeňovania v podniku - Zelenková, Martina; Fučíková, Jana; Hubíková, Tatiana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Náplňou bakalárskej práce je, s pomocou teoretickej časti, identifikovať spokojnosť zamestnancov so zavedeným systémom odmeňovania v konkrétnom podniku. V práci je urobená analýza pomocou dotazníkového šetrenia , kde sa zisťuje postoj zamestnancov k výške mzdy, k zamestnaneckým výhodám, k pracovnej náplni, k pochvalám a uznaniu a k demotivácii. Na základe výsledkov z prevedenej analýzy sú v závere uvedené navrhnuté opatrenie pre zlepšenie spokojnosti zamestnancov v podniku.
Vedoucí práce: Jana Fučíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses