Finanční benchmarking - Oleinikova, Yekaterina; Neumaierová, Inka, 1960-; Plandor, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti Cukrovar Vrbátky, a.s. v porovnání s odvětvím (OKEČ 15) na základě Benchmarkingového diagnostického systému finančních indikátorů INFA. Práce se skládá ze dvou základních částí, a to části teoretické a praktické. V teoretické části se ve stručnosti seznámíme s metodami a postupy, které jsou použity v části praktické. Praktická část se začíná stručnou charekteristikou odvětví a seznámením s cukrovarem. V závěru je provedeno zhodnocení celkové finanční situace podniku a jsou navrhnuta některá možná řešení.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses