Průvodcovské služby v lokalitách UNESCO - Písařová, Markéta; Netková, Jarmila; Vopálková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce obsahuje analýzu průvodcovských služeb ve všech místech UNESCO v České republice. Zvláštní důraz byl kladen na zhodnocení aktuální situace v Praze, protože postavení hlavního města v příjezdovém cestovním ruchu je nepopiratelný. Součástí analýzy je také stručné srovnání Prahy s Vídní a Budapeští.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses