Analýza financování nestátní neziskové organizace - Čermáková, Hana (2011)
Cílem této práce je provedení analýzy financování nestátních neziskových organizací. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části této práce jsou vysvětleny základní pojmy týkající se těchto organizací a způsoby jejich financování. Částečně se práce také zabývá dobrovolnictvím. V praktické části je pak analýza provedena na konkrétním příkladu Domova Sue Ryder, o.p.s. a na základě toho jsou vyvozeny příslušné závěry.