Analýza financování nestátní neziskové organizace - Čermáková, Hana; Mikan, Pavel, 1963-; Šmídová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této práce je provedení analýzy financování nestátních neziskových organizací. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části této práce jsou vysvětleny základní pojmy týkající se těchto organizací a způsoby jejich financování. Částečně se práce také zabývá dobrovolnictvím. V praktické části je pak analýza provedena na konkrétním příkladu Domova Sue Ryder, o.p.s. a na základě toho jsou vyvozeny příslušné závěry.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses