Získávání zaměstnanců v ExxonMobil - Janečková, Radka (2011)
Cílem bakalářské práce je zanalyzovat proces získávání zaměstnanců v konkrétní společnosti a zároveň z různých hledisek posoudit, která z metod získávání, jež podnik využívá, je ta nejvhodnější. Na základě analýz, třídění dat a porovnání budou provedena hodnocení jednotlivých metod a budou navržena doporučení, která by vedla ke zvýšení efektivnosti procesu.