Získávání zaměstnanců v ExxonMobil - Janečková, Radka; Fučíková, Jana; Loumová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem bakalářské práce je zanalyzovat proces získávání zaměstnanců v konkrétní společnosti a zároveň z různých hledisek posoudit, která z metod získávání, jež podnik využívá, je ta nejvhodnější. Na základě analýz, třídění dat a porovnání budou provedena hodnocení jednotlivých metod a budou navržena doporučení, která by vedla ke zvýšení efektivnosti procesu.
Vedoucí práce: Jana Fučíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses