Specifika a analýza B2B marketingové strategie kosmetické firmy Heitland a Petre, s.r.o. - Dragonová, Kateřina (2011)
Předmětem této bakalářské práce je analýza a zhodnocení B2B marketingové strategie společnosti Heitland a Petre, s.r.o. Teoretická část práce se zabývá podstatou marketingu, strategickým marketingovým procesem a specifiky marketingu B2B. Praktická část zahrnuje představení společnosti Heitland a Petre, její SWOT analýzu a charakterizuje stávající marketingovou strategii. Rovněž jsou zde na základě terénního šetření popsány návrhy na vylepšení marketingu firmy do budoucna.