Racionalizace výrobního systému v Boltjes International spol.s r.o. - Kavanová, Barbora; Svobodová, Hana, 1961-; Poprach, Ivor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce se zaměřuje na problematiku zlepšování efektivnosti výroby v podniku Boltjes International spol. s r.o. v duchu principů štíhlé výroby. Vychází především z teoretické podstaty Toyota Production Systému. Na základě analýzy organizace výrobního systému společnosti Boltjes, diplomová práce nalézá problematické oblasti, určuje jejich priority a vznáší praktické návrhy a doporučení pro jejich řešení, směrem k vyšší produktivitě celého výrobního systému. K řešení jsou v práci využity metody kvantifikovaného stromu významnosti a mapování výrobních toků. Práce se zabývá řízením zásob, organizací výrobního systému a motivací lidských zdrojů.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses