Problémy a perspektivy turecké ekonomiky ve 21. století - Konrád, Miloslav; Jiránková, Martina, 1967-; Sudliankou, Aliaksandr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce se snaží o komplexní analýzu problémů a perspektiv turecké ekonomiky ve 21. století. Její první část je zaměřena na charakteristiku ekonomického, sociálního, demografického a politického prostředí Turecka a na uvedení stručného historického pozadí, které významným způsobem ovlivnilo současný stav. Druhá část práce se zabývá analýzou významných relevantních problémů, kterými země trpí, a snaží se navrhnout jejich řešení. Třetí část naopak popisuje perspektivy, které se v jednotlivých oblastech turecké ekonomiky nabízejí, a uvádí jednotlivé scénáře budoucího vývoje. U každého majoritního problému, respektive perspektivy, je v oddělené části uveden autorův osobní názor na věc. Závěr práce se zabývá shrnutím získaných poznatků a zhodnocením splnění cílů. Přílohy práce vhodně ilustrují a rozvádějí její vybrané aspekty.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses