Analýza kampaně Nové generace pro komunální volby ve Znojmě 2010 - Doležalová, Petra (2011)
Hlavním cílem bakalářské práce "Analýza kampaně Nové generace pro komunální volby ve Znojmě 2010" je provedení analýzy komunikačních nástrojů použitých v předvolební kampani Nové generace. V teoretické části se autorka věnuje politickému marketingu v obecné rovině. Popsány jsou zde historie politického marketingu, tvorba politické strategie a použití jednotlivých komunikačních nástrojů v rámci oboru. Praktická část se skládá z představení Nové generace, jejich členů, a dále shrnuje kampaň. Poslední kapitola představuje autorčiny názory na kampaň a navrhuje vylepšení do budoucna.