Získavanie a výber pracovníkov v spoločnosti - Kreheľová, Gabriela (2011)
Táto bakalárska práca je zameraná na personálnu činnosť získavania a výberu zamestnancov. Práca je rozdelená ne teoreticko - metodologickú a analytickú časť. Jej cieľom je detailne popísať a zanalyzovať celý proces získavania a výberu vo vybranej spoločnosti a následne ho konfrontovať s teoretickou časťou práce. Bakalárska práca je vypracovaná na základe odbornej literatúry a na základe interných informácii poskytnutých od personalistky v danej spoločnosti. V závere bakalárskej práce sú okrem celkového zhodnotenia procesu v spoločnosti uvedené vlastné návrhy, ktoré by mohli viesť k zlepšeniu efektívnosti personálnej činnosti v spoločnosti.