Získavanie a výber pracovníkov v spoločnosti - Kreheľová, Gabriela; Stříteský, Marek; Sovová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Táto bakalárska práca je zameraná na personálnu činnosť získavania a výberu zamestnancov. Práca je rozdelená ne teoreticko - metodologickú a analytickú časť. Jej cieľom je detailne popísať a zanalyzovať celý proces získavania a výberu vo vybranej spoločnosti a následne ho konfrontovať s teoretickou časťou práce. Bakalárska práca je vypracovaná na základe odbornej literatúry a na základe interných informácii poskytnutých od personalistky v danej spoločnosti. V závere bakalárskej práce sú okrem celkového zhodnotenia procesu v spoločnosti uvedené vlastné návrhy, ktoré by mohli viesť k zlepšeniu efektívnosti personálnej činnosti v spoločnosti.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses