Ekonomika sportovního klubu SK Slavia Praha - Brejcha, Lukáš; Kotáb, Jiří; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem mé bakalářské práce je vyhodnocení ekonomické situace sportovního klubu SK Slavia Praha, který má v naší zemi dlouholetou tradici. Práce se skládá z úvodu, teoreticko - metodologické části a praktické části. V úvodu stručně popisuji kopanou v naší zemi. Poté v teoreticko -- metodologické části uvádím stručnou historii celku, jeho vlastnickou strukturu atd., a také popisuji metody, které použiji v praktické části. Praktická část se bude skládat z finanční analýzy, ekonomické analýzy klubu, budu se zde také zabývat poptávkou po produktu klubu a její závislotí na různých faktorech, dále zhodnotím, zda má SK Slavia Praha dostatečné ekonomické zázemí dle nových standardů UEFA (UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations). A na závěr se budu snažit zhodnotit, jak ovlivnila ekonomická krize klub SK Slavia Praha.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses