Rozvoj cykloturistiky na Labské cyklostezce - Švihlíková, Radka; Jarolímková, Liběna; Mourek, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce se zabývá rozvojem cykloturistiky na Labské cyklostezce. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy z oblasti cyklistiky, fungování financování a řízení cyklistiky v ČR a nakonec je představena Labská cyklostezka od historie po budoucí rozvoj. Praktická část práce se zaměřuje na konkrétní úsek Labské stezky mezi Litoměřicemi a Ústím nad Labem. Tento úsek cyklostezky je podroben důkladné analýze, kterou doplňuje dotazníkové šetření. Na základě zjištěných skutečností jsou autorkou navržena opatření k řešení problémů Labské stezky, jejichž aplikace přispěje k rozvoji cyklistiky na Labské stezce.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses