Projektový management s podporou nástroja MS Project Server, možnosti nasadenia a správy - Hajžuš, Miroslav (2011)
Cieľom mojej práce je manažérske odporúčanie, ktoré má spoločnosti AutoCont poslúžiť v rozhodovacom procese začlenenia cloudovej varianty (softvér ako služba) nástroja na podporu projektového riadenia do portfólia služieb. Pokúsim sa kvantifikovať celkové náklady na nákup a vlastníctvo (Total Cost of Ownership), tak pre On premise (nákup riešenia) ako aj cloudovú variantu (prenájom riešenia) na príklade malého až stredne veľkého podniku.