Projektový management s podporou nástroja MS Project Server, možnosti nasadenia a správy - Hajžuš, Miroslav; Žebrák, Miroslav; Dvořák, Drahoslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cieľom mojej práce je manažérske odporúčanie, ktoré má spoločnosti AutoCont poslúžiť v rozhodovacom procese začlenenia cloudovej varianty (softvér ako služba) nástroja na podporu projektového riadenia do portfólia služieb. Pokúsim sa kvantifikovať celkové náklady na nákup a vlastníctvo (Total Cost of Ownership), tak pre On premise (nákup riešenia) ako aj cloudovú variantu (prenájom riešenia) na príklade malého až stredne veľkého podniku.
Vedoucí práce: Miroslav Žebrák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses