Management diverzity - Horázná, Eliška; Fučíková, Jana; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce je zaměřena na management diverzity v České republice. Autorka se věnuje diverzitě ekonomicky aktivního obyvatelstva České republiky a dále na základě screeningu webových prezentací vybraných společností analyzuje, do jaké míry se společnosti v České republice věnují managementu diverzity v kontextu personálního marketingu. Důraz je kladen na to, jakým způsobem zkoumané společnosti prezentují své přístupy k diverzitě a zdali je dále využívají i při formulaci konkrétních nabídek zaměstnání. Cílem práce je dokázat, že v České republice má zavádění konceptu managementu diverzity své opodstatnění, a dále zmapovat přístupy zkoumaných společností k využití managementu diverzity pro účely personálního marketingu. Na závěr autorka shrnuje výsledky provedeného screeningu a vytváří doporučení pro společnosti, které se rozhodly zabývat se managementem diverzity.
Vedoucí práce: Jana Fučíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses