Analýza formátů obchodu TESCO na českém trhu - Jurištová, Lucia; Chylíková, Hana, 1953-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této práce je srovnat jednotlivé formáty obchodu obchodního řetězce Tesco, analyzovat jejich výhody a nevýhody a vzájemně je porovnat. Současně práce informuje o tom, co jednotlivý formát přináší. A stejně tak vysvětluje, jaké mají formáty společné a rozdílné rysy. Tato práce je členěna do tří základních kapitol. První obsahuje vysvětlení významu základních pojmů, které jsou pro práci stěžejní. Druhá je zaměřena na seznámení se společností Tesco - s její historií, činností, a zároveň i s teoretickým vymezením jejích jednotlivých formátů. Třetí kapitola je pak konkrétní analýzou daných formátů na základě mého subjektivního názoru.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses