Analýza prostředí ubytovacího zařízení Ritchie´s Hostel & Hotel - Kořínková, Petra (2011)
Práce se zabývá vnějším a vnitřním prostředím ubytovacího zařízení Ritchie's Hostel & Hotel. Blíže tedy analyzuje exteriér a interiér ubytovací jednotky, její dispoziční řešení a přístup zaměstnanců ke klientům. V závěrečné části jsou uveřejněny výsledky dotazníkového průzkumu provedeného u klientů výše uvedeného zařízení a navrženy možné změny, které by přispěli k vyšší spokojenosti klientů a zlepšení úrovně poskytovaných služeb.