Analýza prostředí ubytovacího zařízení Ritchie´s Hostel & Hotel - Kořínková, Petra; Chylíková, Hana, 1953-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce se zabývá vnějším a vnitřním prostředím ubytovacího zařízení Ritchie's Hostel & Hotel. Blíže tedy analyzuje exteriér a interiér ubytovací jednotky, její dispoziční řešení a přístup zaměstnanců ke klientům. V závěrečné části jsou uveřejněny výsledky dotazníkového průzkumu provedeného u klientů výše uvedeného zařízení a navrženy možné změny, které by přispěli k vyšší spokojenosti klientů a zlepšení úrovně poskytovaných služeb.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses