Monetární politika USA na pozadí současné finanční krize - Suk, Jiří (2011)
Bakalářská práce se věnuje analýze monetární politiky centrální banky Spojených států amerických a objasnění jejího vlivu na reálnou ekonomiku a finanční sektor v čase finanční krize, v letech 2007 až 2010.