Ekonomika športového klubu FK Teplice - Bajus, Samuel; Kotáb, Jiří; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Táto bakalárska práca predstavuje a popisuje ekonomickú situáciu profesionálneho športového klubu FK Teplice, a.s. Teoretická časť práce sa venuje základným pojmom ekonomiky športu, základnému významu finančnej a ekonomickej analýzy, zdrojom informácií, metódam a technikám využívaných pri spracovaní analýz. Praktická časť následne využíva tieto teoretické poznatky na výpočet vybraných ukazovateľov za posledných 5 rokov pre konkrétny futbalový klub. Záver práce porovnáva zistené výsledky z praktickej časti s futbalovými klubmi z 1. českej futbalovej ligy a so zahraničnými klubmi.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses