Výstavba cvičného golfového areálu - Jandl, Štěpán (2011)
Předmětem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu ve sportovním prostředí. Práce je rozdělena do dvou větších celků. V prvním se hledají teoretická východiska za pomoci odborné literatury a dostupných zdrojů. Je zde představena obecná struktura podnikatelského plánu a jeho jednotlivé části. Na základě zjištěných poznatků je v praktické části sestaven podnikatelský plán na výstavbu cvičného golfového areálu, který bude provozován pod záštitou firmy MobilGolf s.r.o..