Výstavba cvičného golfového areálu - Jandl, Štěpán; Kotáb, Jiří; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Předmětem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu ve sportovním prostředí. Práce je rozdělena do dvou větších celků. V prvním se hledají teoretická východiska za pomoci odborné literatury a dostupných zdrojů. Je zde představena obecná struktura podnikatelského plánu a jeho jednotlivé části. Na základě zjištěných poznatků je v praktické části sestaven podnikatelský plán na výstavbu cvičného golfového areálu, který bude provozován pod záštitou firmy MobilGolf s.r.o..
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses