Ekonomika športovej organizácie - Vrábeľ, Tomáš; Kotáb, Jiří; Tulis, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalárska práca "Ekonomika sportovní organizace" je podrobne venovaná armádnemu športovému centrum Dukla Praha, ktoré je organizačnou jednotkou organizačnej zložky štátu Ministerstva obrany a jej predmetom je ekonomická analýza zobrazujúca mieru efektivity fungovania klubu. Cieľom je nahliadnutie do štruktúry fungovania štátnej podpory športu a objasnenie procesov vynakladania štátnych prostriedkov do oblasti športu a telovýchovy. Tento cieľ je dokázaný pomocou analýzy jednotlivých právnych noriem a následným porovnaním so skutočným vynakladaním štátnych prostriedkov v časovej rade posledných troch období t.j. rokov 2008 až 2010.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses