Podnikatelský plán - Black Fox Media - Titov, Anton (2011)
Black Fox Media. Společnost, která se bude zabývat instalací a provozováním velkoplošných reklamních obrazovek, které by nerušily prostor svojí velikostí, a vypadaly by všude přirozeně a atraktivně. Svým vkladem chceme zlepšit kvalitu a efektivitu celého reklamního trhu. Předvést divákům kvalitní reklamu na kvalitních obrazovkách v místech, kde budou mít čas ji vidět. Hlavně se chceme dostat do prostorů vedle fastfood kurtů, do prostorů před eskalátory a mezi obchodní galerii v nákupních centrech.