Podnikatelský plán - Black Fox Media - Titov, Anton; Tyll, Ladislav; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Black Fox Media. Společnost, která se bude zabývat instalací a provozováním velkoplošných reklamních obrazovek, které by nerušily prostor svojí velikostí, a vypadaly by všude přirozeně a atraktivně. Svým vkladem chceme zlepšit kvalitu a efektivitu celého reklamního trhu. Předvést divákům kvalitní reklamu na kvalitních obrazovkách v místech, kde budou mít čas ji vidět. Hlavně se chceme dostat do prostorů vedle fastfood kurtů, do prostorů před eskalátory a mezi obchodní galerii v nákupních centrech.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses