Strategická analýza podniku - Jaďuď, Petr (2011)
Diplomová práce má za úkol provést strategickou analýzu penzionu Ovčárna použitím externí a interní analýzy. Podle získaných informací práce analyzuje situaci a pozici podniku na trhu a navrhuje doporučení a opatření.