Strategická analýza podniku - Jaďuď, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Kocková, Jitka (2011)
Diplomová práce má za úkol provést strategickou analýzu penzionu Ovčárna použitím externí a interní analýzy. Podle získaných informací práce analyzuje situaci a pozici podniku na trhu a navrhuje doporučení a opatření.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; PEST analýza; Porterův model 5 sil; diplomové práce; strategic planning; master's theses