Řízení integrovaného marketingového komunikačního procesu - Vondrová, Martina (2011)
V teoretické části své diplomové práce pojednávám o teorii komunikačního procesu a nových trendech. Na základě situační analýzy CK FIRO-tour a marketingového výzkumu spokojenosti klientů jsem navrhla novou komunikační strategii pro produkt "skupinové zájezdy". Produkt skupinových a individuálních zájezdů je pro CK FIRO-tour zásadní, protože přináší vysoké výnosy, CK má na trhu silnou pozici a zároveň je tento trh spojen s vysokou mírou atraktivity. Nová komunikační strategie má za cíl zvýšit obrat a výnosnost tohoto produktu.