Řízení integrovaného marketingového komunikačního procesu - Vondrová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hesková, Marie, 1948-; Havlíčková, Klára (2011)
V teoretické části své diplomové práce pojednávám o teorii komunikačního procesu a nových trendech. Na základě situační analýzy CK FIRO-tour a marketingového výzkumu spokojenosti klientů jsem navrhla novou komunikační strategii pro produkt "skupinové zájezdy". Produkt skupinových a individuálních zájezdů je pro CK FIRO-tour zásadní, protože přináší vysoké výnosy, CK má na trhu silnou pozici a zároveň je tento trh spojen s vysokou mírou atraktivity. Nová komunikační strategie má za cíl zvýšit obrat a výnosnost tohoto produktu.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: marketingový výzkum; strategický marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; marketing research; strategic marketing; master's theses