Strategická analýza podniku Jíša Rent-car - Jíša, Josef (2011)
Práce se zabývá strategickou analýzou podniku Jíša Rent-car s.r.o. Popisuje a hodnotí vnější a vnitřní okolí podniku, jeho konkurenční pozici a doporučuje pro podnik nejvhodnější strategii rozvoje.