Posouzení podnikání podniku SILEKTRO s.r.o. - Bezděková, Lucie; Boukal, Petr, 1962-2022; Kučerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato diplomová práce si klade za cíl zhodnotit celkové finanční zdraví podniku Silektro s.r.o. a vlivu jednotlivých složek jeho makro a mikro okolí na podnikání. Nejprve je nastíněn teoretických základ a zvolené postupy. V praktické části jsou pak postupně aplikovány jednotlivé metody kombinující interní a externí analýzu podniku. Ke stěžejním metodám práce patří finanční analýza, PEST analýza a Porterův model konkurenčních sil. Poslední použitou metodou je syntéza závěrů s pomocí SWOT analýzy. Požadovaným výstupem práce je vyhodnocení provedených analýz a posouzení celkové situace, ve které se podnik ve sledovaném období nacházel.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses