Role Českého rozhlasu v podpoře kultury - Hritz, Jakub; Černá, Jitka, 1961-; Zavoral, René; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce pojednává o roli Českého rozhlasu v oblasti podpory kultury. Ta do jeho vysílání neodmyslitelně patří již od samého počátku jeho existence. Podává ucelený přehled o všech aktivitách, které rozhlas v této oblasti vyvíjí, ať již v programu stanic, činnosti marketingu či realizaci kulturních projektů a má potvrdit či vyvrátit propojení mezi nimi. Následně také v praktické části definovat rozdíl v použití marketingových nástrojů v realizaci tří kulturních akcí.Na základě mých praktických zkušeností, získaných na Odboru komunikace a vnějších vztahů, vytváří pro odbornou veřejnost, ale i potencionální partnery manuál, který jim umožní pochopení celé problematiky před vlastním podání žádosti o navázání spolupráce, a to ať v oblasti mediálních spoluprací či mediálních partnerství, a také následně všech jejich možností a kroků z nich vyplývajících.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses