Řízení projektů Business Intelligence - Šmerda, Miroslav; Svatá, Vlasta, 1952-; Podaný, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Diplomová práce pojednává o řízení projektů v Business Intelligence, v relativně mladé oblasti informačních systémů. První část práce popisuje základní východiska při řízení projektů obecně a některá specifika řízení projektů informačních systémů. Jako jeden ze základních konceptů je zde akcentováno uvažování o projektu v rámci jeho životního cyklu. Praktická část práce zkoumá problematiku řízení projektů BI v reálné finanční instituci v České republice. Cílem této části je vyplnit některé mezery v existující projektové metodice finanční instituce vytvořením mapování mezi fázemi životního cyklu projektu a procesy světově uznávané metodiky PMBOK.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses